Vad föreställer bilden? Nr 4

Nu har det gått en månad sedan sista bilden…märkligt vad tiden rusar fram även när man är omgiven av ett stort mörker… Jag hoppas på lite bättre aktivitet från mitt håll snart igen…som ni förstår så är allt som en stor berg-och dalbana. Tack för att ni finns!

Fortsätter här min utlovade serie med bild nr 4 av 12. Tänkte jag skulle ge mig själv en utmaning och visa olika mönster/bilder som finns att se i naturen om man har ögonen och sinnena öppna, och lägga ut bilden här på bloggen med en bild i månaden, och att ni läsare får skriva vad ni tycker det ser ut som!

Annonser

~ av Jur kand på augusti 17, 2010.

10 svar to “Vad föreställer bilden? Nr 4”

 1. Ja en riktigt bra bild till att börja med! Gillar suget i bilden som förstärker uttrycket hos figuren i högstubben. Ett gastkramande skri hos någon som varit med om nåt förfärligt, så tolkar jag bilden.

  Hoppas att saker o ting ordnar sig till det bästa! Kul att se nya inlägg från dig också. 🙂

 2. Jag ser ett ångestfullt skri av figuren i mitten.

 3. Jag tolkar din bild som att stammen står ganska ensam och omgiven av mörker, det finns uttryck i stammen den ropar åt alla håll. Det finns ljuspunkter i bakgrunden. Ibland är det bra att skrika förr eller senare kommer ljuset tillbaka…-spännande bild!
  Morgan

  • Så som jag känner mig ibland…ensam och omgiven av mörker…men så finns ljuset där ibland 🙂
   Vi hörs 🙂

 4. Trädfigur som skriker. En bild som fångar. Vemod. Ångest.

  • Den har vissa deprimerande drag bilden…men även sådant kan vara bra fånga ibland, för då uppskattar man förhoppningsvis allt det bra och vackra när man kliver ur mörkret…
   Ha det bra!

 5. Jga känner en rörelse, ett uppbrott. Vara på väg. Lyftas av ljuset som finns runtom. Få kraft och orka stiga upp ur mörkret. En riktig kanonbild det här Erika.

  //M

  • Tack Malin 🙂 Du har så rätt…precis så är det jag känner mig just nu…men så faller jag igen om ett tag…men kanske inte ligger lika länge nästa gång 🙂
   Ha det bra!
   /E

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: