Att öppna en dörr…

…och kika in genom glipan kan vara en ganska lätt uppgift om man hittar den första nyckeln. När väl dörren öppnats och någon kan gå in så finner man att där döljer sig fler dörrar. Ju längre in desto mer svåröppnade dörrar dyker det upp. Det allra innersta rummet är det ytterst få som får tillgång till, för där har dörren många fler lås och reglar. Den som lyckas öppna upp den dörren är lyckligt lottad för där innanför finns den största skatten att tillgå. Hittills har endast en lyckats nå skatten, men när han gick sin väg så såg han till att låsa ordentligt om sig, särskilt in till det innersta rummet. Nästa man som vågar sig på att anta utmaningen, att finna den stora skatten, kommer få en svår väg framför sig och frågan är om någon kommer att tordas…

Annonser

~ av Jur kand på oktober 16, 2010.

4 svar to “Att öppna en dörr…”

  1. Riktigt bra text till din bild Erika, mycket här i livet kan man jämföra med dörrar och nycklar. Vi öppnar och låser allt eftersom vi lärt oss av olika saker här i livet vissa saker låser vi inom oss och slänger nyckeln så ingen någonsin får veta. Ibland händer det att någon hittar nyckeln och vågar lyssna på det som vi burit inom oss i det sista låsta rummet. -Mycket bra inlägg!
    Morgan

  2. Fin bild som illustrerar din text så bra. Visst är det så att man låser vissa rum inom sig, och dessa är det svårare att få tillträde till. Även jag har rum som är svåra att komma åt, det efter att jag blivit ordentligt sviken ett par gånger. Man liksom passar sig för att öppna upp helt för man vill inte bli sårad igen.
    Sköt om Dig!
    Kramar Maria

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: